- +48 665 504 270
- malgorzata.wasiewicz@tlen.pl
Podziel się tym z innymi
Zioła w diecie nie tylko poprawiają smak potraw, ale też dzięki wysokiej zawartości aktywnych składników mają wpływ na działanie naszego organizmu. Poznajcie właściwości prozdrowotne najczęściej używanych ziół w kuchni.
Jestem Absolwentką Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Wykształcenie to pozwoliło mi uzyskać obszerną wiedzę, związaną nie tylko z zagadnieniami dietetycznymi, ale z szeroko pojętą wiedzą o żywności i żywieniu, m.in. o produkcji żywności i procesach technologicznych. Znajomość tych wszystkich zagadnień pozwala mi na kompleksowe podejście do tematu żywienia człowieka. Poradnię prowadzę od 2013 roku. Swoją wiedzę poszerzam w trakcie szkoleń, seminariów prowadzonych przez renomowane firmy i instytucje.