Ser pokroić na kawałki, ugrillować na suchej patelni . Sałatę włożyć do miseczki, dodać pokrojone owoce oraz awokado, całość skropić sosem, dodać ser i prażone orzechy i płatki migdałów. Sałatkę możesz podać z pieczywem lub grzankami.
Kaloryczność: 397kcal, w tym białko 12g, tłuszcz 28g, węglowodany 28g.
Jestem Absolwentką Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Wykształcenie to pozwoliło mi uzyskać obszerną wiedzę, związaną nie tylko z zagadnieniami dietetycznymi, ale z szeroko pojętą wiedzą o żywności i żywieniu, m.in. o produkcji żywności i procesach technologicznych. Znajomość tych wszystkich zagadnień pozwala mi na kompleksowe podejście do tematu żywienia człowieka. Poradnię prowadzę od 2013 roku. Swoją wiedzę poszerzam w trakcie szkoleń, seminariów prowadzonych przez renomowane firmy i instytucje.