Ryż ugotuj wg wskazań na opakowaniu. Wystudź. Ser pokrój na małe kawałki. Warzywa pokrój na mniejsze kawałki. Wszystkie składniki wymieszaj razem, dopraw sosem i przyprawami.
Kaloryczność: 419kcal, w tym białko 13g, tłuszcz 19g, węglowodany 53g.
Jestem Absolwentką Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Wykształcenie to pozwoliło mi uzyskać obszerną wiedzę, związaną nie tylko z zagadnieniami dietetycznymi, ale z szeroko pojętą wiedzą o żywności i żywieniu, m.in. o produkcji żywności i procesach technologicznych. Znajomość tych wszystkich zagadnień pozwala mi na kompleksowe podejście do tematu żywienia człowieka. Poradnię prowadzę od 2013 roku. Swoją wiedzę poszerzam w trakcie szkoleń, seminariów prowadzonych przez renomowane firmy i instytucje.