Makaron z brokułem, fetą , szynką i suszonym pomidorem.

Makaron z brokułem, fetą , szynką i suszonym pomidorem 

 

Składniki

  • makaron 40g – przed ugotowaniem
  • brokuł ugotowany 80g
  • pomidor suszony 20g
  • pomidor 50g
  • szynka 20g
  • feta 20g
  • Sos: jogurt naturalny 50ml + majonez wegański GoVege ( Biedronka) 15g + koper + szczypta czosnku
  • sól, pieprz

Przygotowanie makaronu z brokułem, fetą , szynką i suszonym pomidorem:

Makaron ugotuj wg wskazań na opakowaniu. Warzywa, szynkę oraz fetę pokrój na małe kawałki. Wszystkie składniki wymieszaj. Dopraw sosem i przyprawami.

Kaloryczność: 409kcal, w tym białko 16g, tłuszcz 13g, węglowodany 58g.

dietetyk-wyszkow

Jestem Absolwentką Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Wykształcenie to pozwoliło mi uzyskać obszerną wiedzę, związaną nie tylko z zagadnieniami dietetycznymi,
 ale z szeroko pojętą wiedzą o żywności i żywieniu, m.in. o produkcji żywności i procesach technologicznych. Znajomość tych wszystkich zagadnień pozwala mi na kompleksowe podejście do tematu żywienia człowieka.  Poradnię prowadzę od 2013 roku. Swoją wiedzę poszerzam w trakcie szkoleń, seminariów prowadzonych przez renomowane firmy i instytucje.

 

Facebook

Najnowsze wpisy

Czas na zmiany!

Skontaktuj się już dziś

poradnik sniadaniowy

NOWOŚĆ! EBOOK
Praktyczne przepisy na szkolne śniadanie dla Twojego dziecka.