Płatki owsiane mieszamy z jajkiem, wodą oraz przyprawami. Na patelni z niewielką ilością oleju smażymy po 3 placuszki, na każdy placuszek kładziemy plaster sera i pomidor.
Wartość odżywcza: 386kcal, w tym białko 19g, tłuszcz 20g, węglowodany 33g.
Jestem Absolwentką Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Wykształcenie to pozwoliło mi uzyskać obszerną wiedzę, związaną nie tylko z zagadnieniami dietetycznymi, ale z szeroko pojętą wiedzą o żywności i żywieniu, m.in. o produkcji żywności i procesach technologicznych. Znajomość tych wszystkich zagadnień pozwala mi na kompleksowe podejście do tematu żywienia człowieka. Poradnię prowadzę od 2013 roku. Swoją wiedzę poszerzam w trakcie szkoleń, seminariów prowadzonych przez renomowane firmy i instytucje.