Banana rozgnieć widelcem, następnie dodaj jajko, płatki, i wszystko razem wymieszaj. Na małej patelni, na wolnym ogniu usmaż omlet. Podaj z serkiem wiejskim oraz ulubionymi owocami.
Wartość odżywcza : 377kcal, w tym białko 19g, tłuszcz 15g, węglowodany 45g.
Jestem Absolwentką Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Wykształcenie to pozwoliło mi uzyskać obszerną wiedzę, związaną nie tylko z zagadnieniami dietetycznymi, ale z szeroko pojętą wiedzą o żywności i żywieniu, m.in. o produkcji żywności i procesach technologicznych. Znajomość tych wszystkich zagadnień pozwala mi na kompleksowe podejście do tematu żywienia człowieka. Poradnię prowadzę od 2013 roku. Swoją wiedzę poszerzam w trakcie szkoleń, seminariów prowadzonych przez renomowane firmy i instytucje.