- +48 665 504 270
- malgorzata.wasiewicz@tlen.pl
Cukinię zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Posól, odstaw na 5 minut. Odsącz sok. Brokuły gotuj ok 5 minut. Ostudź, posiekaj drobno nożem. Połącz warzywa z jajkiem, otrębami, mąką, przyprawami. Blaszkę pokrytą pergaminem, posmaruj olejem, wyłóż masę , utwórz 10 placuszków, piecz w 180C 20 minut. Podaj z sosem jogurtowym.
Kaloryczność 1 sztuki: 48kcal, w tym białko 2,6g, tłuszcz 2g, węglowodany 5,4g
Jestem Absolwentką Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Wykształcenie to pozwoliło mi uzyskać obszerną wiedzę, związaną nie tylko z zagadnieniami dietetycznymi, ale z szeroko pojętą wiedzą o żywności i żywieniu, m.in. o produkcji żywności i procesach technologicznych. Znajomość tych wszystkich zagadnień pozwala mi na kompleksowe podejście do tematu żywienia człowieka. Poradnię prowadzę od 2013 roku. Swoją wiedzę poszerzam w trakcie szkoleń, seminariów prowadzonych przez renomowane firmy i instytucje.